Povestea familiei

Povestea Familiei Vladoi s-a scris intotdeauna in jurul familiei. O familie indragostita de vita, struguri si vinuri, generatii care si-au transmis una alteia pasiunea pentru vinificatie. Faceti cunostinta cu noi, cei care in prezent ducem mai departe mostenirea, cream vinuri, impletim vise despre cupaje, arome si soiuri. Noi suntem Familia Vladoi!

ION VLADOI
Viticultor
" Viticultor din tata-n fiu, ba chiar de la bunic la nepot, Nelu Vladoi facea primul sau vin la 14 ani. Cu toate acestea, parea ca pasiunea pentru vinificatie se va stinge, pentru ca studiile economice si apoi cele de administratie publica l-au cam indepartat de vie. Insa ADN-ul a fost mai puternic si, odata cu via, a revenit si pasiunea pentru vin. A incercat, a experimentat, a invatat, a devenit degustator autorizat si, an de an, reuseste sa faca vinuri tot mai valoroase. Nelu Vladoi viseaza sa impleteasca in vinurile sale caracteristica terroir-ului de Murfatlar cu expresia cea mai moderna a vinului. "
ANCA-MARIA VLADOI
Mostenitoarea
" Mostenitoarea „imperiului”, al carui destin a fost hotarat de retrocedarea viilor familiei, Anca-Maria a absolvit Facultatea de Ştiinte ale Naturii si Stiinte Agricole din Constanta - Specializare Horticultura si, de voie, de nevoie, a inceput sa-si ajute tatal. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat, pentru ca Anca Maria s-a „imbolnavit” de pasiune si cu greu se mai dezlipeste de tancuri si baricuri. Ba chiar isi afirma vadit intentiile de uzurpatoare si, de ceva vreme, pare ca a preluat fraiele vinificatiei cu succes, deoarece gamele care ii poarta semnatura sunt din ce in ce mai apreciate. "
EUGENIA VLADOI
Sotia
" Sotie, mama, dar si factor de stabilitate si de echilibru al familiei, Eugenia Vladoi nu pregeta sa isi aduca aportul la reusita afacerii. Un veritabil director de ospitalitate, are grija ca la degustari totul sa fie perfect, inclusiv platourile sa fie perfect asortate. Cu un curs de bucatar absolvit la Academia Gastronomica “Niculae Nejloveanu”, Eugenia are in pastorire restaurantul familiei, insa, in campanie, e sefa la masa de sortare, dar si degustator neautorizat al vinurilor aflate in facere. Neautorizat, dar foarte apreciat, pentru ca ambii vinificatori tin cont cu tarie de parerea ei."
GRIGORE VLADOI
Viticultor

" 'Capo di tutti capi' este alintul plin de amuzament si recunostina pe care noi, cei din familia Vladoi, il atribuim bunicului Grigore. Fiu de vinificator pasionat, el este cel care a preluat traditia de la tatal sau, Niculae Vladoi, a pastrat-o vie si a transmis-o mai departe in familia noastra, insuflandu-ne tuturor dragostea pentru vie, struguri si licori divine. Chiar si astazi, la 80 de ani trecuti, bunicul Grigore supravegheaza cu vigilenta toate procesele de vinificatie, pastrand neatinsa pasiunea pentru vin, exact asa cum a mostenit-o."